Oglindă Site-ul    Software    Contactați-ne    Descărcare    Achiziție    Întrebări Frecvente    Cunoaștere

Generator De Coduri De Bare Online Gratuit

Generator De Coduri De Bare Online Gratuit

Valoare Cod De Bare:   Barcode Data / Number

Puteți introduce de la 1 la 100 de linii

Poate fi copiat din Excel până aici

Up to 100 rows

You can copy data from Excel

Tip Cod De Bare:   Barcode Type

    Ce tipuri de coduri de bare există?

Dimensiunea codului de bare:   Barcode Size

 /   Lățime / înălțime   

Text Sub Codul De Bare:   Show Text Under Barcode

Da   Nu   

Extensie Latime Cod De Bare:   Stretch Barcode Width

Da   Nu   

Font / Dimensiune Font:   Font Name / Size

 / 

Setări De Ieșire:   Output to Images / Printing Setup

Generează imaginea codului de bare  Tipărește pe hârtie A4  Tipărește pe hârtie de etichetă  

Marginea din stânga      Marja superioară   Left / Top Margin

Opțiune de imprimare directă

Introduceți rândurile de la 1 la 16 și tipăriți codul de bare 2*8 pe hârtie A4.

Introduceți 1 până la 100 de linii pentru a imprima codul de bare pe rolă de hârtie de etichetă.

For directly

printing

Enter 1-16 rows data to print 2X8=16 barcodes to A4 paper.

Enter 1-100 rows data to print to label Paper.

   Site Local Romanesc:  http://BarcodeRoma.com

Dacă este selectată opțiunea de imprimare:

Faceți clic pe acest buton, programul va deschide o pagină de tipărire, apoi faceți clic pe meniul de imprimare al browserului pentru a începe imprimarea.

 

Recommended by CNET: Desktop version of free barcode software - Offline use, More powerful

Recomandat: Versiunea desktop a software-ului gratuit pentru coduri de bare

Utilizare offline, funcții mai puternice

https://Free-barcode.com

Acest software pentru coduri de bare are trei versiuni

Versiune Standard:           Descărcare gratuită

1. Tipăriți în loturi etichete simple cu coduri de bare folosind date Excel.

2. Poate imprima pe imprimante obișnuite cu laser sau cu jet de cerneală sau pe imprimante profesionale de etichete cu coduri de bare.

3. Nu este nevoie să proiectați etichete, doar setări simple, puteți imprima direct etichete cu coduri de bare.

Versiune Profesională:           Descărcare gratuită

1. Similar cu versiunea standard, pot fi imprimate etichete mai complexe.

2. Acceptă aproape toate tipurile de coduri de bare (1D2D).

3. Poate fi rulat prin linia de comandă DOS și poate fi folosit și cu alte programe pentru a imprima etichete cu coduri de bare.

Versiunea Designului Etichetei:           Descărcare gratuită

1. Folosit pentru a proiecta și tipări etichete complexe cu coduri de bare

2. Fiecare etichetă poate conține mai multe coduri de bare, mai multe seturi de text, modele și linii

3. Introduceți datele codurilor de bare în formulare într-o varietate de moduri eficiente pentru a minimiza volumul de muncă.

Rezumat:

1. Acest software are o versiune gratuită permanentă și o versiune completă.

2. Versiunea gratuită poate satisface nevoile majorității utilizatorilor.

3. Puteți testa funcționalitatea versiunii complete în versiunea gratuită.

4. Vă recomandăm să descărcați mai întâi versiunea gratuită.

Descărcați versiunea gratuită a software-ului pentru coduri de bare

Pași detaliați despre cum să utilizați acest software pentru coduri de bare

https://free-barcode.com/HowtoMakeBarcode.asp

 
 

Tehnologia codurilor de bare și istoricul dezvoltării sale     

Mai multe cunoștințe despre codul de bare

Aplicarea codurilor de bare în managementul producției

Progresul producției, calitatea și eficiența pot fi monitorizate prin scanarea codului de bare pe o comandă de lucru sau un număr de lot.

Sistemul de coduri de bare este un instrument automat care poate ajuta producătorii să urmărească inventarul mai eficient, să îmbunătățească eficiența producției și să reducă erorile umane.

Codurile de bare pot fi folosite pentru a urmări activele, materialele și piesele și instalațiile în timpul producției din fabrică.

Sistemul de coduri de bare poate monitoriza, de asemenea, producția, onorarea comenzilor și procesele de distribuție în timp real, să îmbunătățească acuratețea comenzilor și a expedierii și să reducă costurile de inventar și forță de muncă.

Despre codul de bare UPC-A

UPC-A este un simbol de cod de bare folosit pentru a urmări articolele din magazine și este folosit numai în Statele Unite și Canada. Este format din 12 cifre și fiecare articol are un cod unic.

A fost formulat de Uniform Code Council din Statele Unite în 1973, dezvoltat în comun cu IBM și a fost utilizat din 1974. A fost cel mai vechi sistem de coduri de bare folosit pentru decontarea produselor în supermarketuri. Un articol marcat cu un cod de bare UPC-A a fost scanat la casieria unui supermarket Troys Marsh.

Motivul pentru care codurile de bare UPC-A sunt folosite în supermarketuri este că pot identifica rapid, precis și convenabil informații despre produs, cum ar fi prețul, inventarul, volumul vânzărilor etc.

Codul de bare UPC-A este format din 12 cifre, dintre care primele 6 cifre reprezintă codul producătorului, ultimele 5 cifre reprezintă codul produsului, iar ultima cifră este cifra de verificare. În acest fel, doar trebuie să scanați codul de bare la ghișeul de casă al supermarketului, puteți obține rapid informații despre prețul produsului și despre inventar, îmbunătățind considerabil eficiența muncii vânzătorilor din supermarket.

Codul de bare UPC-A este folosit în principal pe piețele din Statele Unite și Canada, în timp ce alte țări și regiuni folosesc coduri de bare EAN-13. Diferența dintre ele este că codul de bare EAN-13 are încă un cod de țară.

Care este diferența dintre codul de bare EAN-13 și codul de bare UPC-A?

Codul de bare EAN-13 are încă un cod de țară/regiune decât codul de bare UPC-A. De fapt, codul de bare UPC-A poate fi privit ca un caz special al codului de bare EAN-13, adică prima cifră este codul de bare EAN-13 setat la 0.

Codul de bare EAN-13 este dezvoltat de Centrul Internațional de Numerotare a Articolelor și este universal acceptat. Lungimea codului este de 13 cifre, iar primele două cifre reprezintă codul țării sau regiunii.

Codul de bare UPC-A este produs de Comitetul de cod uniform al Statelor Unite și este utilizat în principal în Statele Unite și Canada. Lungimea codului este de 12 cifre, iar prima cifră indică codul numeric al sistemului.

Codul de bare EAN-13 și codul de bare UPC-A au aceeași structură și metodă de verificare și aspect similar.

Codul de bare EAN-13 este un superset al codului de bare UPC-A și poate fi compatibil cu codul de bare UPC-A.

Dacă am un cod UPC, mai trebuie să solicit un EAN?

Nu este nevoie. Atât UPC, cât și EAN pot identifica bunuri. Deși primul este originar din Statele Unite, face parte din sistemul global GS1, așa că dacă înregistrați UPC în cadrul organizației GS1, acesta poate fi utilizat la nivel global. Dacă trebuie să imprimați un cod de bare EAN din 13 cifre, puteți adăuga numărul 0 în fața codului UPC.

Codurile de bare UPC-A pot fi convertite în coduri de bare EAN-13 înainte de 0. De exemplu, codul de bare UPC-A [012345678905] corespunde codului de bare EAN-13 [0012345678905]. Acest lucru asigură compatibilitatea cu UPC - Un cod de bare.

Despre codul de bare EAN-13

EAN-13 este abrevierea European Article Number, un protocol de coduri de bare și un standard folosit în supermarketuri și alte industrii de vânzare cu amănuntul.

EAN-13 este stabilit pe baza standardului UPC-A stabilit de Statele Unite. Codul de bare EAN-13 are încă un cod de țară/regiune decât codul de bare UPC-A pentru a răspunde nevoilor internaționale. aplicații. . Codul de bare UPC-A este un simbol de cod de bare folosit pentru a urmări mărfurile în magazine. Este folosit doar în Statele Unite și Canada. A fost dezvoltat de Statele Unite [Uniform Code Council] în 1973 și a fost folosit din 1974 A fost cel mai vechi sistem de coduri de bare folosit pentru decontarea produselor în supermarketuri.

EAN-13 constă dintr-un cod de prefix, cod de identificare a producătorului, cod de articol al produsului și cod de verificare, un total de 13 cifre. Codificarea sa urmează principiul unicității și poate asigura că nu se repetă în întreaga lume.

EAN International, denumită EAN, este o organizație internațională non-profit fondată în 1977 și cu sediul în Bruxelles, Belgia. Scopul ei este de a formula și îmbunătăți mărfurile unificate la nivel global. Sistemul de coduri de bare oferă servicii cu valoare adăugată pentru optimizează managementul lanțului de aprovizionare al întreprinderii. Organizațiile sale membre sunt situate în întreaga lume.

Codurile de bare EAN-13 sunt utilizate în principal în supermarketuri și în alte industrii de vânzare cu amănuntul.

Despre codul de bare Code-128

Codul de bare Code-128 a fost dezvoltat de COMPUTER IDENTICS în 1981. Este un cod de bare alfanumeric continuu, cu lungime variabilă.

Codul de bare Code-128 constă dintr-o zonă goală, un semn de început, o zonă de date, un caracter de verificare și un terminator. Are trei subseturi, și anume A, B și C, care pot reprezenta diferite seturi de caractere. De asemenea, poate fi folosit pentru a realiza codificarea pe mai multe niveluri prin selectarea caracterelor de început, a caracterelor setului de coduri și a caracterelor de conversie.

Poate codifica toate cele 128 de caractere ASCII, inclusiv numere, litere, simboluri și caractere de control, astfel încât să poată reprezenta toate caracterele de pe tastatura computerului.

Se poate obține o reprezentare de date de înaltă densitate și eficientă prin codificare pe mai multe niveluri și poate fi utilizat pentru identificarea automată în orice sistem de management.

Este compatibil cu sistemul EAN/UCC și este utilizat pentru a reprezenta informațiile unității de depozitare și transport sau unității logistice a mărfii. În acest caz, se numește GS1-128.

Standardul de coduri de bare Code-128 a fost dezvoltat de Computer Identics Corporation [SUA] în 1981. Poate reprezenta toate cele 128 de caractere de cod ASCII și este potrivit pentru aplicarea convenabilă pe computere. Scopul formulării acestui standard este de a îmbunătăți codul de bare eficiența și fiabilitatea codificării.

Code128 este un cod de bare de mare densitate. Folosește trei versiuni de seturi de caractere [A, B, C] și selecția caracterelor de început, a seturilor de coduri și a caracterelor de conversie, în funcție de diferite tipuri de date și lungime , alegeți cea mai potrivită metodă de codare. Acest lucru poate reduce lungimea codului de bare și poate îmbunătăți eficiența codificării. În plus, Code128 folosește și caractere de verificare și terminatori, care pot crește fiabilitatea codului de bare și pot preveni citirea greșită sau ratarea citirii.

Codul de bare Code-128 este utilizat pe scară largă în managementul intern al întreprinderilor, procesele de producție și sistemele de control logistic. Are multe scenarii de aplicare, în principal în industrii precum transportul, logistica, îmbrăcămintea, alimentele, produsele farmaceutice și medicale. echipament.

Despre QR Code

QR-Code a fost inventat în 1994 de o echipă condusă de Masahiro Harada a companiei japoneze Denso Wave, pe baza codului de bare folosit inițial pentru marcarea pieselor de automobile. Este un cod de bare matrice bidimensional care poate realiza mai multe utilizări.

QR Code are următoarele avantaje în comparație cu codurile de bare unidimensionale:

QR Code poate stoca mai multe informații deoarece folosește o matrice pătrată bidimensională în loc de linii unidimensionale. Codurile de bare unidimensionale pot stoca de obicei doar zeci de caractere, în timp ce QR Code poate stoca mii de caractere .

QR Code poate reprezenta mai multe tipuri de date, cum ar fi numere, litere, caractere binare, chinezești etc. Codurile de bare unidimensionale pot reprezenta de obicei doar numere sau litere.

QR Code poate fi scanat și recunoscut mai rapid, deoarece are patru semne de poziționare și poate fi scanat din orice unghi. Codurile de bare unidimensionale trebuie de obicei scanate dintr-o anumită direcție.

QR Code este mai rezistent la daune și interferențe, deoarece are capabilități de corectare a erorilor care pot recupera datele parțial pierdute sau ascunse. Codurile de bare unidimensionale, în general, nu au astfel de capacități.

Diferența dintre codurile de bare bidimensionale și codurile de bare unidimensionale constă în principal în metoda de codificare și capacitatea de informare. Codurile de bare bidimensionale utilizează o matrice pătrată bidimensională, care poate stoca mai multe informații și poate reprezenta mai multe tipuri de date. . Codurile de bare unidimensionale folosesc linii unidimensionale, pot stoca doar o cantitate mică de informații și pot reprezenta doar numere sau litere. Există și alte diferențe între codurile de bare bidimensionale și codurile de bare unidimensionale, cum ar fi viteza de scanare, corectarea erorilor capabilități, compatibilitate etc.

QR-Code nu este singurul cod de bare bidimensional. Conform principiului, codurile de bare bidimensionale pot fi împărțite în două categorii: matrice și stivuite. Tipurile comune de coduri de bare bidimensionale sunt: ​​Data Matrix, MaxiCode , Aztec, QR -Code, PDF417, Vericode, Ultracode, Code 49, Code 16K etc., au aplicații diferite în domenii diferite.

Codul de bare bidimensional dezvoltat pe baza codului de bare unidimensional are avantaje cu care codul de bare unidimensional nu se poate compara. Ca fișier de date portabil, deși este încă la început, este în piața în continuă îmbunătățire. Condusă de economie și de tehnologia informației în dezvoltare rapidă, împreună cu caracteristicile unice ale codurilor de bare 2D, cererea pentru noua tehnologie a codurilor de bare 2D în diferite țări crește pe zi ce trece.

 
 
 
 

Drepturi De Autor(C)  EasierSoft Ltd.  2005-2024

 

Suport Tehnic

autobaup@aol.com    cs@easiersoft.com

 

 

D-U-N-S: 554420014