Omah    Software    Kontak    Unduh    Tuku online    FAQ    Kawruh kode batang

Free Online Bulk Barcode Generator - Output to Png Image Files - Print Barcodes to A4 or Label Paper

Generator Barcode Batch Online Gratis

Nilai Barcode:   Barcode Data / Number

Sampeyan bisa ngetik 1 nganti 100 baris

Bisa disalin saka Excel menyang kene

Up to 100 rows

You can copy data from Excel

Tipe barcode:   Barcode Type

    Jinis barcode apa sing ana?

ukuran barcode:   Barcode Size

 /   lebar / dhuwur   

Teks ing ngisor barcode:   Show Text Under Barcode

Ya   Ora   

Ekstensi ambane barcode:   Stretch Barcode Width

Ya   Ora   

Ukuran Font/Font:   Font Name / Size

 / 

Setelan output:   Output to Images / Printing Setup

Generate barcode image  Cetak menyang kertas A4  Print to label paper  

margin kiwa      margin ndhuwur   Left / Top Margin

Pilihan cetak langsung

Ketik baris 1 nganti 16 banjur cetak barcode 2*8 ing kertas A4.

Ketik 1 nganti 100 baris kanggo nyithak barcode ing kertas label gulungan.

For directly

printing

Enter 1-16 rows data to print 2X8=16 barcodes to A4 paper.

Enter 1-100 rows data to print to label Paper.

   Submit To Generate Barcodes

Yen pilihan cetak dipilih:

Klik tombol iki, program bakal mbukak kaca cetak, banjur klik menu cetak browser kanggo miwiti nyetak.

 

Recommended by CNET: Desktop version of free barcode software – Offline use, More powerful

Disaranake: Versi desktop piranti lunak barcode gratis

Penggunaan offline, fungsi sing luwih kuat

https://Free-barcode.com

Software barcode iki nduweni telung versi

Versi standar:           Unduh gratis

1. Batch print label barcode prasaja nggunakake data Excel.

2. Bisa nyithak menyang printer laser utawa inkjet biasa, utawa menyang printer label barcode profesional.

3. Ora perlu ngrancang label, mung setelan prasaja, sampeyan bisa langsung nyithak label barcode.

Versi profesional:           Unduh gratis

1. Padha karo versi standar, label sing luwih rumit bisa dicithak.

2. Ndhukung meh kabeh jinis barcode (1D2D).

3. Bisa mbukak liwat baris printah DOS, lan uga bisa digunakake karo program liyane kanggo print barcode label.

Versi desain label:           Unduh gratis

1. Digunakake kanggo ngrancang lan nyithak label kode bar kompleks

2. Saben label bisa ngemot pirang-pirang barcode, pirang-pirang set teks, pola lan garis

3. Ketik data barcode menyang formulir kanthi macem-macem cara sing efisien kanggo nyilikake beban kerja sampeyan.

Ringkesan:

1. Piranti lunak iki nduweni versi gratis permanen lan versi lengkap.

2. Versi gratis bisa nyukupi kabutuhan akeh pangguna.

3. Sampeyan bisa nguji fungsionalitas versi lengkap ing versi gratis.

4. Disaranake sampeyan ngundhuh versi gratis dhisik.

Ngunduh versi gratis piranti lunak barcode

Langkah-langkah rinci babagan carane nggunakake piranti lunak barcode iki

https://free-barcode.com/HowtoMakeBarcode.asp

 
 

Teknologi barcode lan sejarah perkembangane     

Kaweruh barcode liyane

Pengembangan kode bar ing mangsa ngarep

Nambah kapasitas lan kapadhetan informasi barcode supaya bisa nyimpen luwih akeh data, kayata gambar, swara, video, lsp.

Kapasitas lan informasi saka barcode nuduhake jumlah data sing barcode bisa nyimpen lan jumlah data saben unit area beda kapasitas lan Kapadhetan informasi Kapadhetan informasi barcode 2D Kapadhetan informasi luwih dhuwur tinimbang barcode siji dimensi.

Saiki, ana sawetara teknologi barcode anyar, kayata barcode werna, barcode siro, barcode telung dimensi, etc. Kabeh padha nyoba kanggo nambah kapasitas lan Kapadhetan informasi saka barcode, nanging padha ngadhepi sawetara technical lan Tantangan aplikasi, mula isih ana ruang lan kemungkinan kanggo nambah kapasitas lan kapadhetan informasi barcode, nanging inovasi lan optimasi sing terus-terusan uga dibutuhake.

Ningkatake keamanan lan anti-pemalsuan barcode, nggunakake enkripsi, tandha digital, watermarks lan teknologi liyane kanggo nyegah barcode palsu utawa dirusak.

Enkripsi: Enkripsi data ing barcode supaya mung bisa didekripsi dening peralatan utawa personel sing sah kanggo nyegah kebocoran data utawa modifikasi ala.

Tandha digital: Tambah tandha digital menyang barcode kanggo verifikasi sumber lan integritas barcode kanggo nyegah barcode palsu utawa dirusak.

Tanda banyu: Nambah tandha banyu ing barcode kanggo ngenali pemilik utawa pangguna barcode kanggo nyegah barcode dicolong utawa disalin.

Teknologi iki bisa nambah keamanan lan anti-pemalsuan barcode, nanging uga nambah kerumitan lan biaya barcode, mula kudu dipilih lan dirancang miturut skenario lan kabutuhan aplikasi sing beda.

Babagan kode bar EAN-13

EAN-13 iku singkatan saka European Article Number, protokol barcode lan standar sing digunakake ing supermarket lan industri ritel liyane.

EAN-13 didegaké ing basis saka standar UPC-A ditetepake dening Amerika Serikat. saka aplikasi internasional wiwit 1974. Iku sistem barcode paling wiwitan digunakake kanggo pemukiman produk ing supermarket.

EAN-13 kasusun saka kode awalan, kode identifikasi pabrikan, kode item produk lan kode mriksa, total 13 digit enkoding nderek prinsip uniqueness lan bisa mesthekake yen iku ora bola donya.

EAN International, diarani EAN, iku sawijining organisasi internasional nirlaba sing didegaké ing taun 1977 lan kantor pusaté ing Brussels, Belgia Tujuane kanggo ngramu lan nambah kode bar komoditas sing manunggal sacara global Sistem barcode nyedhiyakake layanan tambah nilai. kanggo ngoptimalake manajemen rantai pasokan perusahaan, organisasi anggotane ana ing saindenging jagad.

EAN-13 barcode utamane digunakake ing supermarket lan industri ritel liyane.

Apa bedane barcode EAN-13 lan barcode UPC-A?

EAN-13 barcode duwe siji liyane kode negara/wilayah saka UPC-A barcode. Barcode EAN-13 disetel dadi 0.

EAN-13 barcode dikembangake dening International Article Numbering Center lan digunakake sacara universal dawane kode 13 digit, lan rong digit pisanan nuduhake kode negara utawa wilayah.

UPC-A barcode diprodhuksi dening United States Uniform Code Committee lan utamané digunakake ing Amerika Serikat lan Kanada Dawane kode 12 digit, lan digit pisanan nuduhake kode sistem numerik.

EAN-13 barcode lan UPC-A barcode duwe struktur lan cara verifikasi sing padha, lan katon padha.

EAN-13 barcode iku superset saka UPC-A barcode lan kompatibel karo UPC-A barcode.

Yen aku duwe kode UPC, apa aku isih kudu nglamar EAN?

Ora perlu UPC lan EAN bisa ngidentifikasi barang-barang kasebut Sanajan asline asale saka Amerika Serikat, iku bagéan saka sistem GS1 global, dadi yen sampeyan ndhaptar UPC ing organisasi GS1, bisa digunakake sacara global.

UPC-A barcode bisa diowahi kanggo EAN-13 barcode dening prepending 0. Contone, cocog EAN-13 barcode kanggo UPC-A barcode(012345678905) punika(0012345678905). Barcode UPC-A.

Babagan UPC-A barcode

UPC-A iku simbol barcode digunakake kanggo trek item ing toko lan mung digunakake ing Amerika Serikat lan Kanada Iku kasusun saka 12 digit lan saben item wis kode unik.

Iki dirumuske dening Uniform Code Council ing Amerika Serikat ing 1973, bebarengan dikembangaké karo IBM, lan wis digunakake wiwit 1974. Iku sistem barcode paling wiwitan digunakake kanggo pemukiman produk ing supermarket barcode UPC-A dipindai ing counter checkout ing supermarket Troys Marsh.

Alasan kenapa barcode UPC-A digunakake ing supermarket amarga bisa kanthi cepet, kanthi akurat lan gampang ngenali informasi produk, kayata rega, inventaris, volume penjualan, lsp.

UPC-A barcode kasusun saka 12 digit, kang pisanan 6 digit makili kode pabrikan, pungkasan 5 digit makili kode produk, lan digit pungkasan iku mriksa digit Ing cara iki, kita mung kudu mindhai barcode ing counter checkout supermarket, sampeyan bisa kanthi cepet entuk rega produk lan informasi persediaan, nemen nambah efisiensi karya salespeople supermarket.

UPC-A barcode utamané dipigunakaké ing Amerika Serikat lan pasar Kanada, nalika negara lan wilayah liyane nggunakake EAN-13 barcode, sing EAN-13 barcode duwe kode negara liyane.

Babagan Kode-128 barcode

Kode-128 barcode dikembangaké déning COMPUTER IDENTICS ing taun 1981. Iki minangka barcode alfanumerik sing dawa variabel, terus-terusan.

Kode-128 barcode kasusun saka area kosong, tandha wiwitan, area data, karakter mriksa lan terminator wis telung subset, yaiku A, B lan C, kang bisa makili set karakter beda. Iki uga bisa digunakake kanggo entuk enkoding multi-level liwat pilihan karakter wiwitan, karakter set kode, lan karakter konversi.

Bisa encode kabeh 128 karakter kode ASCII, kalebu angka, aksara, simbol lan karakter kontrol, supaya bisa makili kabeh karakter ing keyboard komputer.

Bisa entuk perwakilan data sing kapadhetan dhuwur lan efisien liwat enkoding multi-level, lan bisa digunakake kanggo identifikasi otomatis ing sistem manajemen apa wae.

Kompatible karo sistem EAN/UCC lan digunakake kanggo makili informasi unit panyimpenan lan transportasi utawa unit logistik komoditas ing kasus iki, diarani GS1-128.

Code-128 standar barcode iki dikembangaké dening Computer Identics Corporation(USA) ing 1981. Bisa makili kabeh 128 karakter kode ASCII lan cocok kanggo aplikasi trep ing komputer efisiensi lan linuwih ngodhe.

Code128 minangka barcode kapadhetan dhuwur sing nggunakake telung versi set karakter(A, B, C) lan pilihan karakter wiwitan, karakter set kode, lan karakter konversi, miturut jinis lan dawa data sing beda, milih cara enkoding sing paling cocok Iki bisa nyuda dawa barcode lan nambah efisiensi enkoding Kajaba iku, Code128 uga nggunakake karakter mriksa lan terminator, kang bisa nambah linuwih saka barcode lan nyegah misreading utawa ora kejawab maca.

Kode-128 barcode digunakake akeh ing manajemen internal perusahaan, proses produksi, lan sistem kontrol logistik. peralatan.

Babagan QR-Code

QR-Code diciptakake ing taun 1994 dening tim sing dipimpin Masahiro Harada saka perusahaan Jepang Denso Wave, adhedhasar kode bar sing asline digunakake kanggo nandhani bagean mobil Iki minangka barcode matriks rong dimensi sing bisa digunakake macem-macem .

QR-Code nduweni kaluwihan ing ngisor iki dibandhingake karo barcode siji-dimensi:

QR-Code bisa nyimpen informasi luwih akeh amarga nggunakake matriks kothak loro-dimensi tinimbang garis siji-dimensi biasane mung bisa nyimpen Welasan karakter, nalika QR-Code bisa nyimpen sawetara ewu karakter. .

Kode QR bisa makili jinis data liyane, kayata nomer, aksara, binar, karakter Cina, etc. Barcode siji-dimensi biasane mung bisa makili nomer utawa huruf.

Kode QR bisa dipindai lan dikenali luwih cepet amarga nduweni papat tandha posisi lan bisa dipindai saka sembarang sudhut Barcode siji-dimensi biasane kudu dipindai saka arah tartamtu.

QR-Code bisa luwih tahan kanggo karusakan lan gangguan amarga nduweni fungsi koreksi kesalahan sing bisa mbalekake data sebagian ilang utawa burem biasane ora duwe fungsi kuwi.

Bentenipun antarane barcode 2D lan barcode 1D utamané dumunung ing cara enkoding lan kapasitas informasi 2D barcode nggunakake matriks kothak loro-dimensi, kang bisa nyimpen informasi liyane lan makili jinis data liyane garis siji-dimensi mung bisa nyimpen informasi cilik lan mung bisa makili angka utawa huruf Ana beda liyane antarane barcode loro-dimensi lan barcode siji-dimensi, kayata kacepetan mindhai, kemampuan koreksi kesalahan, kompatibilitas, etc.

QR-Code ora mung barcode 2D Miturut prinsip, barcode 2D bisa dipérang dadi rong kategori: matriks lan jinis barcode 2D umum yaiku: Data Matrix, MaxiCode, Aztec, QR-Code , PDF417, Vericode, Ultracode, Code 49, Code 16K, etc., padha duwe aplikasi beda ing lapangan beda.

Kode bar rong dimensi sing dikembangake adhedhasar kode bar siji dimensi nduweni kaluwihan sing ora bisa dibandhingake karo kode bar siji dimensi Minangka file data portabel, sanajan isih ana. ana ing pasar sing terus saya tambah Didorong dening ekonomi lan teknologi informasi sing berkembang kanthi cepet, ditambah karo ciri khas barcode 2D, panjaluk teknologi anyar barcode 2D ing macem-macem negara saya tambah saben dina.

 
 
 
 

Hak Cipta(C)  EasierSoft Ltd.  2005-2024

 

Dukungan Teknis

autobaup@aol.com    cs@easiersoft.com

 

 

D-U-N-S: 554420014