Imah    Software    Kontak    Unduh    Beuli online    FAQ    Kaweruh barkod

Free Online Bulk Barcode Generator - Output to Png Image Files - Print Barcodes to A4 or Label Paper

Generator Barcode Angkatan Online Gratis

Nilai barkod:   Barcode Data / Number

Anjeun tiasa ngasupkeun 1 nepi ka 100 baris

Tiasa disalin ti Excel ka dieu

Up to 100 rows

You can copy data from Excel

Jenis barkod:   Barcode Type

    Naon jenis barkod nu aya?

Ukuran barkod:   Barcode Size

 /   lebar / jangkungna   

Téks di handap barkod:   Show Text Under Barcode

Sumuhun   Henteu   

Ekstensi lebar barkod:   Stretch Barcode Width

Sumuhun   Henteu   

Ukuran Font/Font:   Font Name / Size

 / 

Setélan kaluaran:   Output to Images / Printing Setup

Jieun gambar barkod  Citak kana kertas A4  Citak ka kertas labél  

margin kénca      margin luhur   Left / Top Margin

Pilihan percetakan langsung

Asupkeun baris 1 nepi ka 16 jeung cetak barcode 2*8 dina kertas A4.

Asupkeun 1 nepi ka 100 garis pikeun nyitak barkod dina kertas labél roll.

For directly

printing

Enter 1-16 rows data to print 2X8=16 barcodes to A4 paper.

Enter 1-100 rows data to print to label Paper.

   Submit To Generate Barcodes

Lamun pilihan nyitak dipilih:

Klik tombol ieu, program bakal muka kaca citak, teras klik ménu citak browser pikeun ngamimitian nyitak.

 

Recommended by CNET: Desktop version of free barcode software – Offline use, More powerful

Disarankeun: Vérsi desktop tina software barkod gratis

Pamakéan offline, pungsi nu leuwih kuat

https://Free-barcode.com

Software barkod ieu ngagaduhan tilu vérsi

Vérsi baku:           Unduh gratis

1. Batch print labél barkod basajan ngagunakeun data Excel.

2. Bisa nyitak ka printer laser atawa inkjet biasa, atawa ka printer labél barkod profésional.

3. Teu perlu mendesain labél, ngan saukur setelan basajan, anjeun bisa langsung nyitak labél barkod.

Vérsi profésional:           Unduh gratis

1. Sarupa jeung versi standar, labél leuwih kompleks bisa dicitak.

2. Ngarojong ampir kabéh jenis barkod (1D2D).

3. Ieu bisa ngajalankeun ngaliwatan garis paréntah DOS, sarta ogé bisa dipaké kalawan program séjén pikeun print labél barkod.

Vérsi desain labél:           Unduh gratis

1. Dipaké pikeun ngarancang jeung nyitak tumpak labél barkod kompléks

2. Unggal labél bisa ngandung sababaraha barkod, sababaraha susunan téks, pola jeung garis

3. Asupkeun data barkod kana formulir dina rupa-rupa cara éfisién pikeun ngaleutikan beban gawé anjeun.

Ringkesan:

1. Parangkat lunak ieu ngagaduhan versi gratis permanén sareng versi lengkep.

2. Versi gratis tiasa nyumponan kabutuhan sabagéan ageung pangguna.

3. Anjeun tiasa nguji pungsionalitas versi lengkep dina versi bébas.

4. Kami nyarankeun yén anjeun ngaunduh versi gratisna heula.

Unduh vérsi bébas parangkat lunak barkod

Léngkah-léngkah lengkep ngeunaan cara ngagunakeun parangkat lunak barkod ieu

https://free-barcode.com/HowtoMakeBarcode.asp

 
 

Teknologi barkod sareng sajarah kamekaranana     

Leuwih pangaweruh barkod

Tipe barkod anu paling sering dianggo

Kode EAN-13: barkod produk, universal, ngarojong 0-9 digit, 13 digit panjangna, grooved.

Kode UPC-A: barkod produk, utamana dipaké di Amérika Serikat jeung Kanada, ngarojong 0-9 angka, 12 digit panjangna, sarta ngabogaan alur.

Kode-128 kode: barkod universal, ngarojong angka, hurup jeung simbul, panjangna variabel, euweuh alur.

QR-Code: 2D barcode, ngarojong sababaraha set karakter jeung format encoding, panjang variabel, sarta ngabogaan tanda posisi.

Ngeunaan barkod EAN-13

EAN-13 nyaéta singketan tina Nomer Artikel Éropa, protokol barkod sareng standar anu dianggo di supermarkét sareng industri ritel sanés.

EAN-13 diadegkeun dumasar kana standar UPC-A anu ditetepkeun ku Amérika Serikat. Barcode EAN-13 boga hiji kode nagara/wilayah leuwih ti barkod UPC-A pikeun nyumponan kabutuhan. tina aplikasi internasional saprak 1974. Ieu sistem barkod pangheubeulna dipaké pikeun pakampungan produk di supermarket.

EAN-13 diwangun ku kode awalan, kode idéntifikasi produsén, kode item produk jeung kode cék, jumlahna 13 digit encoding na nuturkeun prinsip uniqueness sarta bisa mastikeun yén éta teu diulang sakuliah dunya.

EAN International, disebut EAN, nyaéta organisasi internasional nirlaba diadegkeun dina 1977 jeung kantor pusatna di Brussel, Bélgia. pikeun ngaoptimalkeun manajemén ranté suplai perusahaan, organisasi anggotana aya di sakumna dunya.

EAN-13 barcodes utamana dipaké di supermarket jeung industri ritel séjén.

Naon bédana antara barkod EAN-13 jeung barkod UPC-A?

EAN-13 barkod boga hiji deui nagara/kode wilayah ti UPC-A barkod komo, UPC-A barkod bisa dianggap salaku kasus husus EAN-13 barkod, nyaeta, angka kahiji nyaeta. Barcode EAN-13 disetel ka 0.

EAN-13 barcode dikembangkeun ku International Article Numbering Center sarta dipaké sacara universal Panjang kode nyaéta 13 digit, sarta dua digit kahiji nunjukkeun kode nagara atawa wewengkon.

UPC-A barcode dihasilkeun ku Panitia Kodeu Seragam Amérika Sarikat sarta dipaké utamana di Amérika Serikat jeung Kanada.

EAN-13 barkod jeung UPC-A barcode boga struktur jeung métode verifikasi sarua, sarta penampilan sarupa.

EAN-13 barcode nyaéta superset tina barkod UPC-A sareng cocog sareng barkod UPC-A.

Upami abdi gaduh kodeu UPC, naha abdi masih kedah ngalamar EAN?

Henteu kedah UPC sareng EAN tiasa ngaidentipikasi barang-barang Sanajan baheulana asalna di Amérika Serikat, éta mangrupikeun bagian tina sistem GS1 global, janten upami anjeun ngadaptarkeun UPC dina organisasi GS1, éta tiasa dianggo sacara global.

UPC-A barcodes bisa dirobah jadi EAN-13 barcodes ku prepending 0. Contona, pakait EAN-13 barkod pikeun UPC-A barkod(012345678905) nyaeta(0012345678905). Barcode UPC-A.

Ngeunaan barkod UPC-A

UPC-A mangrupakeun simbol barkod dipaké pikeun ngalacak item di toko jeung ngan dipaké di Amérika Serikat jeung Kanada Ieu diwangun ku 12 digit sarta unggal item boga kode unik.

Ieu dirumuskeun ku Uniform Code Council di Amérika Serikat dina 1973, dimekarkeun babarengan jeung IBM, sarta geus dipaké saprak 1974. Ieu sistem barkod pangheubeulna dipaké pikeun pakampungan produk di supermarket barkod UPC-A diseken di konter kasir di supermarket Troys Marsh.

Alesan kunaon barkod UPC-A dianggo di supermarkét nyaéta tiasa gancang, akurat sareng gampang ngaidentipikasi inpormasi produk, sapertos harga, inventaris, volume penjualan, jsb.

UPC-A barcode diwangun ku 12 digit, nu kahiji 6 digit ngagambarkeun kode produsén, 5 angka panungtungan ngagambarkeun kode produk, jeung digit panungtungan nyaéta digit dipariksa Ku cara kieu, urang ngan kedah nyeken barkod di konter kasir supermarket, anjeun tiasa gancang kéngingkeun harga produk sareng inpormasi inventaris, ningkatkeun efisiensi padamelan para penjual supermarkét.

UPC-A barkod utamana dipaké di Amérika Serikat jeung pasar Kanada, sedengkeun nagara jeung wewengkon séjén ngagunakeun EAN-13 barkod, nu EAN-13 barcode boga hiji deui kode nagara.

Ngeunaan Kodeu-128 barkod

Kode-128 barkod dikembangkeun ku COMPUTER IDENTICS taun 1981. Ieu mangrupakeun variabel-panjangna, kontinyu barkod alfanumerik.

Kode-128 barcode diwangun ku wewengkon kosong, tanda awal, wewengkon data, karakter dipariksa sarta terminator a Ieu tilu subset, nyaéta A, B jeung C, nu bisa ngagambarkeun susunan karakter béda. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngahontal encoding multi-level ngaliwatan pilihan karakter awal, karakter set kode, sareng karakter konversi.

Bisa encode sakabéh 128 karakter kode ASCII, kaasup angka, hurup, simbol jeung karakter kontrol, ku kituna bisa ngagambarkeun sakabeh karakter dina kibor komputer.

Bisa ngahontal dénsitas luhur jeung ngagambarkeun data efisien ngaliwatan multi-level encoding, sarta bisa dipaké pikeun idéntifikasi otomatis dina sagala sistem manajemen.

Ieu cocog sareng sistem EAN/UCC sarta dipaké pikeun ngagambarkeun informasi ngeunaan gudang sarta unit angkutan atawa unit logistik komoditi, mangka disebut GS1-128.

Kode-128 standar barkod dikembangkeun ku Computer Identics Corporation(AS) dina 1981. Ieu bisa ngagambarkeun sakabeh 128 karakter kode ASCII sarta cocog pikeun aplikasi merenah dina komputer Tujuan ngarumuskeun standar ieu pikeun ngaronjatkeun barkod efisiensi sareng réliabilitas encoding.

Code128 nyaéta barkod dénsitas luhur anu ngagunakeun tilu vérsi set karakter(A, B, C) sareng pilihan karakter awal, karakter set kode, sareng karakter konvérsi, dumasar kana jinis sareng panjang data anu béda, Pilih metodeu panyandian anu paling pas. Ieu tiasa ngirangan panjang barkod sareng ningkatkeun efisiensi encoding.

Kode-128 barkod loba dipaké dina manajemen internal tina perusahaan, prosés produksi, jeung sistem kontrol logistik Ieu boga loba skenario aplikasi, utamana dina industri kayaning transportasi, logistik, pakean, kadaharan, farmasi, jeung médis. parabot.

Ngeunaan QR-Code

QR-Code invented in 1994 ku tim dipingpin ku Masahiro Harada ti parusahaan Jepang Denso Wave, dumasar kana barkod mimitina dipaké pikeun nandaan suku cadang mobil Ieu mangrupakeun dua diménsi matrix barkod nu bisa sababaraha kagunaan .

QR-Code boga kaunggulan handap dibandingkeun jeung barcode hiji-diménsi:

QR-Code tiasa nyimpen langkung seueur inpormasi sabab ngagunakeun matriks kuadrat dua diménsi tinimbang garis hiji-diménsi biasana ngan ukur tiasa nyimpen puluhan karakter, sedengkeun QR-Code tiasa nyimpen sababaraha rébu karakter.

QR-Code tiasa ngawakilan langkung seueur jinis data, sapertos angka, hurup, binér, karakter Cina, jsb. Barcode hiji-diménsi biasana ngan ukur tiasa ngagambarkeun angka atanapi hurup.

Kode QR tiasa diseken sareng dikenal langkung gancang sabab gaduh opat tanda posisi sareng tiasa diseken tina sudut mana waé Barcode hiji-diménsi biasana kedah diseken tina arah anu khusus.

QR-Code tiasa langkung tahan kana karusakan sareng gangguan sabab gaduh fungsi koréksi kasalahan anu tiasa ngabalikeun data anu leungit atanapi kabur sabagean biasana henteu ngagaduhan fungsi sapertos kitu.

Beda antara barcodes 2D jeung barcodes 1D utamana perenahna di padika encoding jeung kapasitas informasi 2D barcodes ngagunakeun matriks kuadrat dua diménsi, nu bisa nyimpen informasi leuwih sarta ngagambarkeun leuwih tipe data garis hiji diménsi ngan bisa nyimpen jumlah leutik informasi sarta ngan bisa ngagambarkeun angka atawa hurup.

QR-Code sanes hiji-hijina barkod 2D Numutkeun prinsipna, barcode 2D tiasa dibagi kana dua kategori: matrix sareng tipeu barcode 2D anu umum nyaéta: Data Matrix, MaxiCode, Aztec, QR-Code , PDF417, Vericode, Ultracode, Code 49, Code 16K, jsb., aranjeunna gaduh aplikasi anu béda dina widang anu béda.

Barcode dua diménsi anu dikembangkeun dumasar kana barcode hiji diménsi miboga kaunggulan anu teu bisa dibandingkeun jeung barcode hiji-diménsi. Éta aya dina pasar anu terus-terusan ningkat Didorong ku ékonomi sareng téknologi inpormasi anu ngembang pesat, ditambah ku ciri unik tina barcode 2D, paménta pikeun téknologi anyar barcode 2D di sababaraha nagara ningkat unggal dinten.

 
 
 
 

Hak Cipta(C)  EasierSoft Ltd.  2005-2024

 

Rojongan Téknis

autobaup@aol.com    cs@easiersoft.com

 

 

D-U-N-S: 554420014