Εφεδρικός ιστότοπος    Λογισμικό    Επικοινωνία    Λήψη    Αγορά    Συχνές Ερωτήσεις    Γνώση

Δωρεάν Διαδικτυακή Γεννήτρια Παρτίδας Barcode

Δωρεάν Διαδικτυακή Γεννήτρια Παρτίδας Barcode

Τιμή γραμμικού κώδικα:   Barcode Data / Number

Μπορείτε να εισαγάγετε 1 έως 100 γραμμές

Μπορεί να αντιγραφεί από το Excel σε εδώ

Up to 100 rows

You can copy data from Excel

Τύπος γραμμικού κώδικα:   Barcode Type

    Τι τύποι γραμμωτού κώδικα υπάρχουν;

Μέγεθος γραμμικού κώδικα:   Barcode Size

 /   πλάτος / ύψος   

Κείμενο κάτω από τον γραμμωτό κώδικα:   Show Text Under Barcode

Ναι   Όχι   

Επέκταση πλάτους γραμμικού κώδικα:   Stretch Barcode Width

Ναι   Όχι   

Γραμματοσειρά / Μέγεθος γραμματοσειράς:   Font Name / Size

 / 

Ρυθμίσεις εξόδου:   Output to Images / Printing Setup

Δημιουργία εικόνας γραμμικού κώδικα  Εκτύπωση σε χαρτί Α4  Εκτύπωση σε χαρτί ετικετών  

Αριστερό περιθώριο      Κορυφαίο περιθώριο   Left / Top Margin

Επιλογή άμεσης εκτύπωσης

Εισαγάγετε τις γραμμές 1 έως 16 και εκτυπώστε τον γραμμωτό κώδικα 2*8 σε χαρτί Α4.

Εισαγάγετε 1 έως 100 γραμμές για να εκτυπώσετε τον γραμμωτό κώδικα σε χαρτί ετικετών σε ρολό.

For directly

printing

Enter 1-16 rows data to print 2X8=16 barcodes to A4 paper.

Enter 1-100 rows data to print to label Paper.

   Submit To Generate Barcodes

Εάν είναι επιλεγμένη η επιλογή εκτύπωσης:

Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί, το πρόγραμμα θα ανοίξει μια σελίδα εκτύπωσης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μενού εκτύπωσης του προγράμματος περιήγησης για να ξεκινήσει η εκτύπωση.

 

Recommended by CNET: Desktop version of free barcode software 闂?Offline use, More powerful

Συνιστάται: Έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές δωρεάν λογισμικού γραμμωτού κώδικα

Χρήση εκτός σύνδεσης, πιο ισχυρές λειτουργίες

https://Free-barcode.com

Αυτό το λογισμικό γραμμικού κώδικα έχει τρεις εκδόσεις

Τυπική έκδοση:           Δωρεάν λήψη

1. Μαζική εκτύπωση απλών ετικετών γραμμωτού κώδικα χρησιμοποιώντας δεδομένα Excel.

2. Μπορεί να εκτυπώσει σε απλούς εκτυπωτές λέιζερ ή inkjet ή σε επαγγελματικούς εκτυπωτές ετικετών γραμμωτού κώδικα.

3. Δεν χρειάζεται να σχεδιάζετε ετικέτες, απλώς απλές ρυθμίσεις, μπορείτε να εκτυπώσετε απευθείας ετικέτες γραμμωτού κώδικα.

Επαγγελματική έκδοση:           Δωρεάν λήψη

1. Παρόμοια με την τυπική έκδοση, μπορούν να εκτυπωθούν πιο σύνθετες ετικέτες.

2. Υποστηρίζει σχεδόν όλους τους τύπους γραμμωτού κώδικα (1D2D).

3. Μπορεί να εκτελεστεί μέσω της γραμμής εντολών του DOS και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με άλλα προγράμματα για την εκτύπωση ετικετών γραμμωτού κώδικα.

Έκδοση σχεδίασης ετικέτας:           Δωρεάν λήψη

1. Χρησιμοποιείται για το σχεδιασμό και την μαζική εκτύπωση σύνθετων ετικετών γραμμικού κώδικα

2. Κάθε ετικέτα μπορεί να περιέχει πολλούς γραμμωτούς κώδικες, πολλαπλά σύνολα κειμένου, μοτίβα και γραμμές

3. Εισαγάγετε δεδομένα γραμμικού κώδικα σε φόρμες με διάφορους αποτελεσματικούς τρόπους για να ελαχιστοποιήσετε τον φόρτο εργασίας σας.

Σύνοψη:

1. Αυτό το λογισμικό έχει μια μόνιμη δωρεάν έκδοση και μια πλήρη έκδοση.

2. Η δωρεάν έκδοση μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των περισσότερων χρηστών.

3. Μπορείτε να δοκιμάσετε τη λειτουργικότητα της πλήρους έκδοσης στη δωρεάν έκδοση.

4. Σας συνιστούμε να κατεβάσετε πρώτα τη δωρεάν έκδοση.

Λήψη δωρεάν έκδοσης λογισμικού barcode

Αναλυτικά βήματα για τον τρόπο χρήσης αυτού του λογισμικού γραμμικού κώδικα

https://free-barcode.com/HowtoMakeBarcode.asp

 
 

Η τεχνολογία γραμμωτού κώδικα και το ιστορικό ανάπτυξής της     

Περισσότερες γνώσεις γραμμωτού κώδικα

About Code-128 barcode

Ο γραμμωτός κώδικας Code-128 αναπτύχθηκε από την COMPUTER IDENTICS το 1981. Είναι ένας συνεχής αλφαριθμητικός γραμμωτός κώδικας μεταβλητού μήκους.

Ο γραμμωτός κώδικας Code-128 αποτελείται από μια κενή περιοχή, ένα σημάδι έναρξης, μια περιοχή δεδομένων, έναν χαρακτήρα ελέγχου και έναν τερματιστή. Έχει τρία υποσύνολα, συγκεκριμένα A, B και C, τα οποία μπορούν να αντιπροσωπεύουν διαφορετικά σύνολα χαρακτήρων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επίτευξη κωδικοποίησης πολλαπλών επιπέδων μέσω της επιλογής αρχικών χαρακτήρων, χαρακτήρων συνόλου κωδικών και χαρακτήρων μετατροπής.

Μπορεί να κωδικοποιήσει και τους 128 χαρακτήρες ASCII, συμπεριλαμβανομένων αριθμών, γραμμάτων, συμβόλων και χαρακτήρων ελέγχου, ώστε να μπορεί να αντιπροσωπεύει όλους τους χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή.

Μπορεί να επιτύχει υψηλής πυκνότητας και αποτελεσματική αναπαράσταση δεδομένων μέσω κωδικοποίησης πολλαπλών επιπέδων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτόματη αναγνώριση σε οποιοδήποτε σύστημα διαχείρισης.

Είναι συμβατό με το σύστημα EAN/UCC και χρησιμοποιείται για να αντιπροσωπεύει τις πληροφορίες της μονάδας αποθήκευσης και μεταφοράς ή της μονάδας logistics του εμπορεύματος. Σε αυτήν την περίπτωση, ονομάζεται GS1-128.

Το πρότυπο γραμμικού κώδικα Code-128 αναπτύχθηκε από την Computer Identics Corporation [USA] το 1981. Μπορεί να αντιπροσωπεύει και τους 128 κωδικούς χαρακτήρες ASCII και είναι κατάλληλος για εύκολη εφαρμογή σε υπολογιστές. Ο σκοπός της διαμόρφωσης αυτού του προτύπου είναι η βελτίωση του γραμμικού κώδικα αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία κωδικοποίησης.

Ο κωδικός128 είναι ένας γραμμωτός κώδικας υψηλής πυκνότητας. Χρησιμοποιεί τρεις εκδόσεις συνόλων χαρακτήρων [A, B, C] και την επιλογή αρχικών χαρακτήρων, χαρακτήρων συνόλου κωδικών και χαρακτήρων μετατροπής, σύμφωνα με διαφορετικά δεδομένα Τύπος και μήκος , επιλέξτε την καταλληλότερη μέθοδο κωδικοποίησης. Αυτό μπορεί να μειώσει το μήκος του γραμμωτού κώδικα και να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της κωδικοποίησης. Επιπλέον, το Code128 χρησιμοποιεί επίσης χαρακτήρες ελέγχου και τερματιστές, οι οποίοι μπορούν να αυξήσουν την αξιοπιστία του γραμμικού κώδικα και να αποτρέψουν την εσφαλμένη ανάγνωση ή χαμένη ανάγνωση.

Ο γραμμωτός κώδικας Code-128 χρησιμοποιείται ευρέως στην εσωτερική διαχείριση επιχειρήσεων, στις διαδικασίες παραγωγής και στα συστήματα ελέγχου logistics. Έχει πολλά σενάρια εφαρμογής, κυρίως σε βιομηχανίες όπως οι μεταφορές, η εφοδιαστική, η ένδυση, τα τρόφιμα, τα φαρμακευτικά προϊόντα και η ιατρική εξοπλισμός.

Η μελλοντική ανάπτυξη των barcodes

Αυξήστε τη χωρητικότητα και την πυκνότητα πληροφοριών των barcode, επιτρέποντάς τους να αποθηκεύουν περισσότερα δεδομένα, όπως εικόνες, ήχους, βίντεο κ.λπ.

Η χωρητικότητα και η πυκνότητα πληροφοριών των barcodes αναφέρονται στην ποσότητα δεδομένων που μπορεί να αποθηκεύσει ένας γραμμωτός κώδικας και την ποσότητα δεδομένων ανά μονάδα επιφάνειας. Διαφορετικοί τύποι γραμμωτών κωδίκων έχουν διαφορετική χωρητικότητα και πυκνότητα πληροφοριών. Γενικά, η χωρητικότητα οι δισδιάστατοι γραμμικοί κώδικες και η πυκνότητα πληροφοριών είναι υψηλότερη από τους μονοδιάστατους γραμμωτούς κώδικες.

Επί του παρόντος, υπάρχουν ήδη ορισμένες νέες τεχνολογίες barcode, όπως έγχρωμοι γραμμωτοί κώδικες, αόρατοι γραμμικοί κώδικες, τρισδιάστατοι γραμμωτοί κώδικες κ.λπ. Ως εκ τούτου, υπάρχει ακόμη περιθώριο και δυνατότητα βελτίωσης της χωρητικότητας και της πυκνότητας πληροφοριών των γραμμωτών κωδίκων, αλλά απαιτεί επίσης συνεχή καινοτομία και βελτιστοποίηση.

Βελτιώστε την ασφάλεια και την καταπολέμηση της παραχάραξης των γραμμωτών κωδίκων, χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση, ψηφιακές υπογραφές, υδατογραφήματα και άλλες τεχνολογίες για να αποτρέψετε την παραποίηση ή την παραποίηση των γραμμωτών κωδίκων. Συγκεκριμένα, υπάρχουν διάφοροι τρόποι:

Κρυπτογράφηση: Κρυπτογραφήστε τα δεδομένα στον γραμμωτό κώδικα, ώστε να μπορούν να αποκρυπτογραφηθούν μόνο από εξουσιοδοτημένο εξοπλισμό ή προσωπικό για την αποφυγή διαρροής δεδομένων ή κακόβουλης τροποποίησης.

Ψηφιακή υπογραφή: Προσθέστε μια ψηφιακή υπογραφή στον γραμμωτό κώδικα για να επαληθεύσετε την προέλευση και την ακεραιότητα του γραμμικού κώδικα και να αποτρέψετε την παραποίηση ή την παραποίηση του γραμμικού κώδικα.

Υδατογράφημα: Ένα υδατογράφημα ενσωματώνεται στον γραμμωτό κώδικα για να ταυτοποιήσει τον ιδιοκτήτη ή χρήστη του γραμμωτού κώδικα και να αποτρέψει την κλοπή ή την αντιγραφή του γραμμικού κώδικα.

Αυτές οι τεχνολογίες μπορούν να βελτιώσουν την ασφάλεια και την καταπολέμηση της παραχάραξης των γραμμωτών κωδίκων, αλλά θα αυξήσουν επίσης την πολυπλοκότητα και το κόστος των γραμμωτών κωδίκων, επομένως πρέπει να επιλέγονται και να σχεδιάζονται σύμφωνα με διαφορετικά σενάρια εφαρμογής και ανάγκες.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του γραμμικού κώδικα EAN-13 και του γραμμικού κώδικα UPC-A;

Ο γραμμωτός κώδικας EAN-13 έχει έναν περισσότερο κωδικό χώρας/περιοχής από τον γραμμωτό κώδικα UPC-A. Στην πραγματικότητα, ο γραμμωτός κώδικας UPC-A μπορεί να θεωρηθεί ως ειδική περίπτωση του γραμμικού κώδικα EAN-13, δηλαδή, το πρώτο ψηφίο είναι ο γραμμωτός κώδικας EAN-13 που έχει οριστεί στο 0.

Ο γραμμωτός κώδικας EAN-13 έχει αναπτυχθεί από το Διεθνές Κέντρο Αρίθμησης Άρθρων και είναι παγκοσμίως αποδεκτός. Το μήκος του κωδικού είναι 13 ψηφία και τα δύο πρώτα ψηφία αντιπροσωπεύουν τον κωδικό χώρας ή περιοχής.

Ο γραμμωτός κώδικας UPC-A παράγεται από την Επιτροπή Ενιαίου Κώδικα των Ηνωμένων Πολιτειών και χρησιμοποιείται κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Το μήκος του κωδικού είναι 12 ψηφία και το πρώτο ψηφίο υποδεικνύει τον αριθμητικό κωδικό συστήματος.

Ο γραμμωτός κώδικας EAN-13 και ο γραμμικός κώδικας UPC-A έχουν την ίδια δομή και μέθοδο επαλήθευσης και παρόμοια εμφάνιση.

Ο γραμμωτός κώδικας EAN-13 είναι ένα υπερσύνολο του γραμμικού κώδικα UPC-A και μπορεί να είναι συμβατός με τον γραμμωτό κώδικα UPC-A.

Εάν έχω κωδικό UPC, πρέπει να υποβάλω αίτηση για EAN;

Δεν χρειάζεται. Τόσο το UPC όσο και το EAN μπορούν να αναγνωρίσουν αγαθά. Αν και το πρώτο προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι μέρος του παγκόσμιου συστήματος GS1, επομένως, εάν καταχωρίσετε το UPC στον οργανισμό GS1, μπορεί να χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως . Εάν πρέπει να εκτυπώσετε έναν γραμμωτό κώδικα EAN 13 ψηφίων, μπορείτε να προσθέσετε τον αριθμό 0 μπροστά από τον κωδικό UPC.

Οι γραμμωτοί κώδικες UPC-A μπορούν να μετατραπούν σε γραμμικούς κώδικες EAN-13 προσθέτοντας το 0. Για παράδειγμα, ο γραμμικός κώδικας UPC-A [012345678905] αντιστοιχεί στον γραμμωτό κώδικα EAN-13 [0012345678905]. Κάνοντας αυτό διασφαλίζεται η συμβατότητα με το UPC - Ένας γραμμωτός κώδικας.

Σχετικά με τον γραμμωτό κώδικα EAN-13

EAN-13 είναι η συντομογραφία του European Article Number, ενός πρωτοκόλλου γραμμικού κώδικα και ενός προτύπου που χρησιμοποιείται σε σούπερ μάρκετ και άλλες βιομηχανίες λιανικής.

Το EAN-13 έχει δημιουργηθεί με βάση το πρότυπο UPC-A που καθιερώθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο γραμμωτός κώδικας EAN-13 έχει έναν περισσότερο κωδικό χώρας/περιοχής από τον γραμμωτό κώδικα UPC-A, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των διεθνών Εφαρμογές. Ήταν το παλαιότερο σύστημα γραμμωτού κώδικα που χρησιμοποιήθηκε για τακτοποίηση προϊόντων στα σούπερ μάρκετ.

Το EAN-13 αποτελείται από έναν κωδικό προθέματος, κωδικό αναγνώρισης κατασκευαστή, κωδικό προϊόντος και κωδικό ελέγχου, συνολικά 13 ψηφία. Η κωδικοποίησή του ακολουθεί την αρχή της μοναδικότητας και μπορεί να διασφαλίσει ότι δεν θα επαναληφθεί παγκοσμίως.

Η EAN International, που αναφέρεται ως EAN, είναι ένας μη κερδοσκοπικός διεθνής οργανισμός που ιδρύθηκε το 1977 και εδρεύει στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο. Σκοπός του είναι να διαμορφώνει και να βελτιώνει παγκόσμια ενοποιημένα εμπορεύματα Το σύστημα γραμμωτού κώδικα παρέχει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε βελτιστοποιήστε τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού των επιχειρήσεων. Οι οργανισμοί-μέλη της βρίσκονται σε όλο τον κόσμο.

Οι γραμμωτοί κώδικες EAN-13 χρησιμοποιούνται κυρίως σε σούπερ μάρκετ και άλλες βιομηχανίες λιανικής.

Σχετικά με τον γραμμωτό κώδικα UPC-A

Το UPC-A είναι σύμβολο γραμμικού κώδικα που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση αντικειμένων σε καταστήματα και χρησιμοποιείται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Αποτελείται από 12 ψηφία και κάθε είδος έχει έναν μοναδικό κωδικό.

Διατυπώθηκε από το Συμβούλιο Ενιαίου Κώδικα στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1973, αναπτύχθηκε από κοινού με την IBM και χρησιμοποιείται από το 1974. Ήταν το παλαιότερο σύστημα γραμμωτού κώδικα που χρησιμοποιήθηκε για τακτοποίηση προϊόντων σε σούπερ μάρκετ. Ένα στοιχείο με την ένδειξη με ένα γραμμικό κώδικα UPC-A σαρώθηκε στο ταμείο σε ένα σούπερ μάρκετ Troys Marsh.

Ο λόγος για τον οποίο οι γραμμωτοί κώδικες UPC-A χρησιμοποιούνται στα σούπερ μάρκετ είναι ότι μπορούν να προσδιορίσουν γρήγορα, με ακρίβεια και εύκολα πληροφορίες προϊόντων, όπως τιμή, απόθεμα, όγκο πωλήσεων κ.λπ..

UPC-A barcode αποτελείται από 12 ψηφία, εκ των οποίων τα πρώτα 6 ψηφία αντιπροσωπεύουν τον κωδικό του κατασκευαστή, τα τελευταία 5 ψηφία αντιπροσωπεύουν τον κωδικό προϊόντος και το τελευταίο ψηφίο είναι το ψηφίο ελέγχου. Με αυτόν τον τρόπο, μόνο πρέπει να σαρώσετε τον γραμμωτό κώδικα στο ταμείο του σούπερ μάρκετ , μπορείτε να λάβετε γρήγορα πληροφορίες για την τιμή του προϊόντος και το απόθεμα, βελτιώνοντας σημαντικά την αποδοτικότητα εργασίας των πωλητών σούπερ μάρκετ.

Ο γραμμωτός κώδικας UPC-A χρησιμοποιείται κυρίως στις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά, ενώ άλλες χώρες και περιοχές χρησιμοποιούν γραμμωτούς κώδικες EAN-13. Η διαφορά μεταξύ τους είναι ότι ο γραμμωτός κώδικας EAN-13 έχει έναν ακόμη κωδικό χώρας.

Σχετικά με τον κωδικό QR

Ο QR-Code εφευρέθηκε το 1994 από μια ομάδα με επικεφαλής τον Masahiro Harada της ιαπωνικής εταιρείας Denso Wave, με βάση τον γραμμωτό κώδικα που χρησιμοποιήθηκε αρχικά για τη σήμανση ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Είναι ένας δισδιάστατος γραμμωτός κώδικας matrix που μπορεί να επιτύχει πολλαπλούς χρήσεις.

Το QR-Code έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τους μονοδιάστατους γραμμωτούς κώδικες:

Το QR-Code μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερες πληροφορίες επειδή χρησιμοποιεί έναν δισδιάστατο τετράγωνο πίνακα αντί για μονοδιάστατες γραμμές. Οι μονοδιάστατοι γραμμικοί κώδικες μπορούν συνήθως να αποθηκεύσουν μόνο δεκάδες χαρακτήρες, ενώ το QR-Code μπορεί να αποθηκεύσει χιλιάδες χαρακτήρες .

Ο QR-Code μπορεί να αντιπροσωπεύει περισσότερους τύπους δεδομένων, όπως αριθμούς, γράμματα, δυαδικούς, κινέζικους χαρακτήρες κ.λπ. Οι μονοδιάστατοι γραμμικοί κώδικες μπορούν συνήθως να αντιπροσωπεύουν μόνο αριθμούς ή γράμματα.

Ο κωδικός QR μπορεί να σαρωθεί και να αναγνωριστεί πιο γρήγορα, επειδή έχει τέσσερα σημάδια τοποθέτησης και μπορεί να σαρωθεί από οποιαδήποτε γωνία. Οι μονοδιάστατοι γραμμικοί κώδικες συνήθως πρέπει να σαρωθούν από μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Ο QR-Code είναι πιο ανθεκτικός σε ζημιές και παρεμβολές, επειδή διαθέτει δυνατότητες διόρθωσης σφαλμάτων που μπορούν να ανακτήσουν μερικώς χαμένα ή ασαφή δεδομένα. Οι μονοδιάστατοι γραμμικοί κώδικες γενικά δεν έχουν τέτοιες δυνατότητες.

Η διαφορά μεταξύ των δισδιάστατων και των μονοδιάστατων γραμμωτών κωδίκων έγκειται κυρίως στη μέθοδο κωδικοποίησης και στη χωρητικότητα πληροφοριών. Οι δισδιάστατοι γραμμικοί κώδικες χρησιμοποιούν έναν δισδιάστατο τετράγωνο πίνακα, ο οποίος μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερες πληροφορίες και να αντιπροσωπεύει περισσότερους τύπους δεδομένων . Οι μονοδιάστατοι γραμμικοί κώδικες χρησιμοποιούν μονοδιάστατες γραμμές, μπορούν να αποθηκεύσουν μόνο μια μικρή ποσότητα πληροφοριών και μπορούν να αντιπροσωπεύουν μόνο αριθμούς ή γράμματα. Υπάρχουν άλλες διαφορές μεταξύ των δισδιάστατων και των μονοδιάστατων γραμμωτών κωδίκων, όπως η ταχύτητα σάρωσης, η διόρθωση σφαλμάτων δυνατότητες, συμβατότητα κ.λπ.

Το QR-Code δεν είναι ο μόνος δισδιάστατος γραμμωτός κώδικας. Σύμφωνα με την αρχή, οι δισδιάστατοι γραμμωτοί κώδικες μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες: matrix και stacked. Οι συνήθεις τύποι δισδιάστατων barcode είναι: Data Matrix, MaxiCode , Aztec, QR -Code, PDF417, Vericode, Ultracode, Code 49, Code 16K, κ.λπ., έχουν διαφορετικές εφαρμογές σε διαφορετικά πεδία.

Ο δισδιάστατος γραμμωτός κώδικας που αναπτύχθηκε με βάση τον μονοδιάστατο γραμμωτό κώδικα έχει πλεονεκτήματα με τα οποία δεν μπορεί να συγκριθεί ο μονοδιάστατος γραμμωτός κώδικας. Ως φορητό αρχείο δεδομένων, αν και είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο, βρίσκεται σε Με γνώμονα την οικονομία και την ταχέως αναπτυσσόμενη τεχνολογία των πληροφοριών, σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά των 2D barcodes, η ζήτηση για τη νέα τεχνολογία των 2D barcodes σε διάφορες χώρες αυξάνεται μέρα με τη μέρα.

 
 
 
 

Πνευματικά δικαιώματα(C)  EasierSoft Ltd.  2005-2024

 

Τεχνική υποστήριξη

autobaup@aol.com    cs@easiersoft.com

 

 

D-U-N-S: 554420014