Peilisivusto    Viivakoodiohjelmisto    Ota Yhteyttä    Lataa    Verkkoostos    UKK    Viivakoodin Tuntemus

Ilmainen Online Eräviivakoodigeneraattori

Ilmainen Online Eräviivakoodigeneraattori

Viivakoodin Arvo:   Barcode Data / Number

Voit syöttää 1-100 riviä

Voidaan kopioida Excelistä tänne

Up to 100 rows

You can copy data from Excel

Viivakoodin Tyyppi:   Barcode Type

    Mitä viivakoodityyppejä on olemassa?

Viivakoodin koko:   Barcode Size

 /   Leveys / Korkeus   

Teksti viivakoodin alla:   Show Text Under Barcode

Kyllä   Ei   

Viivakoodin leveyslaajennus:   Stretch Barcode Width

Kyllä   Ei   

Fontti / Fonttikoko:   Font Name / Size

 / 

Tulostusasetukset:   Output to Images / Printing Setup

Luo viivakoodikuva  Tulosta A4-paperille  Tulosta tarrapaperille  

Vasen marginaali      Ylämarginaali   Left / Top Margin

Suora tulostusvaihtoehto

Syötä rivit 1-16 ja tulosta 2*8-viivakoodi A4-paperille.

Syötä 1-100 riviä tulostaaksesi viivakoodin rullatarrapaperille.

For directly

printing

Enter 1-16 rows data to print 2X8=16 barcodes to A4 paper.

Enter 1-100 rows data to print to label Paper.

   Suomen Kotisivut:  http://BarcodeFi.com

Jos tulostusvaihtoehto on valittu:

Napsauta tätä painiketta, ohjelma avaa tulostussivun ja napsauta sitten selaimen tulostusvalikkoa aloittaaksesi tulostus.

 

Recommended by CNET: Desktop version of free barcode software - Offline use, More powerful

Suositus: ilmaisen viivakoodiohjelmiston työpöytäversio

Offline-käyttö, tehokkaammat toiminnot

https://Free-barcode.com

Tällä viivakoodiohjelmistolla on kolme versiota

Vakioversio:           Ilmainen lataus

1. Erätulostus yksinkertaisia ​​viivakooditarroja käyttäen Excel-tietoja.

2. Se voi tulostaa tavallisille laser- tai mustesuihkutulostimille tai ammattimaisille viivakooditarratulostimille.

3. Ei tarvitse suunnitella tarroja, vain yksinkertaiset asetukset, voit tulostaa viivakooditarrat suoraan.

Ammattimainen versio:           Ilmainen lataus

1. Kuten vakioversiossa, monimutkaisempia tarroja voidaan tulostaa.

2. Tukee lähes kaikkia viivakoodityyppejä (1D2D).

3. Se voidaan ajaa DOS-komentorivin kautta, ja sitä voidaan käyttää myös muiden ohjelmien kanssa viivakooditarrojen tulostamiseen.

Viivakoodi Label Designer Edition:           Ilmainen lataus

1. Käytetään monimutkaisten viivakooditarrojen suunnitteluun ja erätulostukseen

2. Jokainen tarra voi sisältää useita viivakoodeja, useita tekstijoukkoja, kuvioita ja rivejä

3. Syötä viivakooditietoja lomakkeisiin useilla tehokkailla tavoilla työtaakan minimoimiseksi.

Yhteenveto:

1. Tällä ohjelmistolla on pysyvä ilmainen versio ja täysi versio.

2. Ilmainen versio voi täyttää useimpien käyttäjien tarpeet.

3. Voit testata täysversion toimivuutta ilmaisessa versiossa.

4. Suosittelemme lataamaan ensin ilmaisen version.

Lataa ilmainen versio viivakoodiohjelmistosta

Yksityiskohtaiset vaiheet tämän viivakoodiohjelmiston käyttämiseen

https://free-barcode.com/HowtoMakeBarcode.asp

 
 

Viivakooditekniikka ja sen kehityshistoria     

Lisää viivakooditietoa

Joitakin yleisiä viivakoodisovellusalueita

Lippujen varmistus: Elokuvateatterit, tapahtumapaikat, matkaliput ja paljon muuta käyttävät viivakoodilukijoita lippujen ja sisäänpääsyn tarkistamiseen.

Ruoan seuranta: Joissakin sovelluksissa voit seurata syömääsi ruokaa viivakoodien avulla.

Varastohallinta: Vähittäiskaupoissa ja muissa paikoissa, joissa varastoa on seurattava, viivakoodit auttavat kirjaamaan tuotteiden määrän ja sijainnin.

Kätevä kassa: Supermarketeissa, kaupoissa ja ravintoloissa viivakoodit voivat laskea nopeasti tuotteiden hinnan ja kokonaissumman.

Pelit: Jotkut pelit käyttävät viivakoodeja interaktiivisina tai luovina elementteinä, kuten skannaamalla erilaisia ​​viivakoodeja merkkien tai kohteiden luomiseksi.

Tietoja EAN-13-viivakoodista

EAN-13 on lyhenne eurooppalaisesta artikkelinumerosta, viivakoodiprotokollasta ja standardista, jota käytetään supermarketeissa ja muilla vähittäiskaupan aloilla.

EAN-13 perustuu Yhdysvaltojen vahvistamaan UPC-A-standardiin. EAN-13-viivakoodissa on yksi maa/aluekoodi enemmän kuin UPC-A-viivakoodissa, jotta se vastaa kansainvälisten tarpeiden sovelluksia. . UPC-A-viivakoodi on viivakoodisymboli, jota käytetään tavaroiden seuraamiseen kaupoissa. Sitä käytetään vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Sen on kehittänyt Yhdysvallat [Uniform Code Council] vuonna 1973, ja sitä on käytetty vuodesta 1974 Se oli aikaisin viivakoodijärjestelmä, jota käytettiin tuotteiden selvittämiseen supermarketeissa.

EAN-13 koostuu etuliitekoodista, valmistajan tunnistekoodista, tuotenimikekoodista ja tarkistuskoodista, yhteensä 13 numeroa. Sen koodaus noudattaa yksilöllisyyden periaatetta ja voi varmistaa, että se ei toistu maailmanlaajuisesti.

EAN International, jota kutsutaan nimellä EAN, on voittoa tavoittelematon kansainvälinen organisaatio, joka on perustettu vuonna 1977 ja jonka pääkonttori on Brysselissä, Belgiassa. Sen tarkoituksena on muotoilla ja parantaa maailmanlaajuisesti yhtenäisiä hyödykkeitä Viivakoodijärjestelmä tarjoaa lisäarvopalveluja optimoida yrityksen toimitusketjun hallintaa. Sen jäsenorganisaatiot sijaitsevat ympäri maailmaa.

EAN-13-viivakoodeja käytetään pääasiassa supermarketeissa ja muilla vähittäiskaupan aloilla.

Tietoja UPC-A-viivakoodista

UPC-A on viivakoodisymboli, jota käytetään tuotteiden seuraamiseen kaupoissa, ja sitä käytetään vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Se koostuu 12 numerosta ja jokaisella tuotteella on yksilöllinen koodi.

Yhdysvaltalainen Uniform Code Council on muotoillut sen vuonna 1973, kehitetty yhdessä IBM:n kanssa, ja se on ollut käytössä vuodesta 1974 lähtien. Se oli aikaisin viivakoodijärjestelmä, jota käytettiin tuoteselvitykseen supermarketeissa. Tuote on merkitty UPC-A-viivakoodi skannattiin Troys Marsh -supermarketin kassalla.

Syy miksi UPC-A-viivakoodeja käytetään supermarketeissa, on se, että se tunnistaa nopeasti, tarkasti ja kätevästi tuotetiedot, kuten hinnan, varaston, myyntimäärän jne.

UPC-viivakoodi koostuu 12 numerosta, joista ensimmäiset 6 numeroa edustavat valmistajan koodia, viimeiset 5 numeroa edustavat tuotekoodia ja viimeinen numero on tarkistusnumero. Tällä tavalla me vain sinun täytyy skannata viivakoodi supermarketin kassalla, voit saada nopeasti tuotteen hinta- ja varastotiedot, mikä parantaa merkittävästi supermarketin myyjien työn tehokkuutta.

UPC-A-viivakoodia käytetään pääasiassa Yhdysvaltojen ja Kanadan markkinoilla, kun taas muut maat ja alueet käyttävät EAN-13-viivakoodeja. Niiden välinen ero on, että EAN-13-viivakoodissa on yksi maakoodi lisää.

Mitä eroa on EAN-13-viivakoodilla ja UPC-A-viivakoodilla?

EAN-13-viivakoodissa on yksi maa/aluekoodi enemmän kuin UPC-A-viivakoodi. Itse asiassa UPC-A-viivakoodia voidaan pitää EAN-13-viivakoodin erikoistapauksena, eli Ensimmäinen numero on EAN-13-viivakoodi, jonka arvo on 0.

EAN-13-viivakoodin on kehittänyt International Article Numbering Center ja se on yleisesti hyväksytty. Koodin pituus on 13 numeroa, ja kaksi ensimmäistä numeroa edustavat maa- tai aluekoodia.

UPC-A-viivakoodin on tuottanut Yhdysvaltain yhtenäinen koodikomitea, ja sitä käytetään pääasiassa Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Koodin pituus on 12 numeroa, ja ensimmäinen numero ilmaisee numeerisen järjestelmäkoodin.

EAN-13-viivakoodilla ja UPC-A-viivakoodilla on sama rakenne ja vahvistusmenetelmä ja samanlainen ulkonäkö.

EAN-13-viivakoodi on UPC-A-viivakoodin superjoukko ja voi olla yhteensopiva UPC-A-viivakoodin kanssa.

Jos minulla on UPC-koodi, pitääkö minun silti hakea EAN-tunnusta?

Ei tarvetta. Sekä UPC että EAN voivat tunnistaa tavarat. Vaikka edellinen on peräisin Yhdysvalloista, se on osa globaalia GS1-järjestelmää, joten jos rekisteröit UPC:n GS1-organisaatioon, sitä voidaan käyttää maailmanlaajuisesti. Jos haluat tulostaa 13-numeroisen EAN-viivakoodin, voit lisätä numeron 0 UPC-koodin eteen.

UPC-A-viivakoodit voidaan muuntaa EAN-13-viivakoodeiksi lisäämällä 0. Esimerkiksi UPC-A-viivakoodi [012345678905] vastaa EAN-13-viivakoodia [0012345678905]. Tämä varmistaa yhteensopivuuden UPC:n kanssa -viivakoodit.

Tietoja QR-Code

QR-Coden keksi vuonna 1994 japanilaisen Denso Wave -yrityksen Masahiro Haradan johtama tiimi. Se perustuu alun perin autojen osien merkitsemiseen käytettyyn viivakoodiin. Se on kaksiulotteinen matriisiviivakoodi, jolla voidaan saavuttaa useita käyttää.

QR-Code on seuraavat edut yksiulotteisiin viivakoodeihin verrattuna:

QR-Code voi tallentaa enemmän tietoa, koska se käyttää kaksiulotteista neliömatriisia yksiulotteisten viivojen sijaan. Yksiulotteiset viivakoodit voivat yleensä tallentaa vain kymmeniä merkkejä, kun taas QR-Code voi Tallentaa tuhansia merkkejä .

QR-Code voi edustaa useampia tietotyyppejä, kuten numeroita, kirjaimia, binäärimerkkejä, kiinalaisia ​​merkkejä jne. Yksiulotteiset viivakoodit voivat yleensä edustaa vain numeroita tai kirjaimia.

QR-Code voidaan skannata ja tunnistaa nopeammin, koska siinä on neljä paikannusmerkkiä ja se voidaan skannata mistä tahansa kulmasta. Yksiulotteiset viivakoodit on yleensä skannattava tietystä suunnasta.

QR-Code kestää paremmin vaurioita ja häiriöitä, koska siinä on virheenkorjausominaisuudet, jotka voivat palauttaa osittain kadonneet tai peittyneet tiedot. Yksiulotteisilla viivakoodeilla ei yleensä ole tällaisia ​​ominaisuuksia.

Kaksiulotteisten viivakoodien ja yksiulotteisten viivakoodien välinen ero on pääasiassa koodausmenetelmässä ja tietokapasiteetissa. Kaksiulotteiset viivakoodit käyttävät kaksiulotteista neliömatriisia, joka voi tallentaa enemmän tietoa ja edustaa enemmän tietotyyppejä . Yksiulotteiset viivakoodit käyttävät yksiulotteisia viivoja, voivat tallentaa vain pienen määrän tietoa ja voivat esittää vain numeroita tai kirjaimia. Kaksiulotteisten viivakoodien ja yksiulotteisten viivakoodien välillä on muitakin eroja, kuten skannausnopeus, virheenkorjaus ominaisuudet, yhteensopivuus jne.

QR-Code ei ole ainoa kaksiulotteinen viivakoodi. Periaatteen mukaan kaksiulotteiset viivakoodit voidaan jakaa kahteen kategoriaan: matriisi ja pinottu. Yleisiä kaksiulotteisia viivakoodityyppejä ovat: Data Matrix, MaxiCode , Aztec, QR-Code, PDF417, Vericode, Ultracode, Code 49, Code 16K jne., niillä on erilaisia ​​sovelluksia eri aloilla.

Yksiulotteisen viivakoodin pohjalta kehitetyllä kaksiulotteisella viivakoodilla on etuja, joihin yksiulotteinen viivakoodi ei voi verrata. Kannettavana datatiedostona, vaikka se on vielä lapsenkengissään, se on jatkuvasti kehittyvillä markkinoilla. Talouden ja nopeasti kehittyvän tietotekniikan sekä 2D-viivakoodien ainutlaatuisten ominaisuuksien vetämänä uuden 2D-viivakooditekniikan kysyntä kasvaa eri maissa päivä päivältä.

Tietoja Code-128-viivakoodista

Computer IDENTICS on kehittänyt Code-128-viivakoodin vuonna 1981. Se on muuttuvapituinen, jatkuva aakkosnumeerinen viivakoodi.

Koodi-128-viivakoodi koostuu tyhjästä alueesta, aloitusmerkistä, tietoalueesta, tarkistusmerkistä ja päätteestä. Siinä on kolme osajoukkoa, nimittäin A, B ja C, jotka voivat edustaa erilaisia ​​merkistöjä. Sitä voidaan käyttää myös monitasoisen koodauksen aikaansaamiseen valitsemalla aloitusmerkkejä, koodisarjamerkkejä ja muunnosmerkkejä.

Se voi koodata kaikki 128 ASCII-merkkiä, mukaan lukien numerot, kirjaimet, symbolit ja ohjausmerkit, joten se voi edustaa kaikkia tietokoneen näppäimistön merkkejä.

Sillä voidaan saavuttaa tiheä ja tehokas dataesitys monitasoisen koodauksen avulla, ja sitä voidaan käyttää automaattiseen tunnistamiseen missä tahansa hallintajärjestelmässä.

Se on yhteensopiva EAN/UCC-järjestelmän kanssa ja sitä käytetään edustamaan tavaran varastointi- ja kuljetusyksikön tai logistiikkayksikön tietoja. Tässä tapauksessa sen nimi on GS1-128.

Code-128-viivakoodistandardin on kehittänyt Computer Identics Corporation [USA] vuonna 1981. Se voi edustaa kaikkia 128 ASCII-koodin merkkiä ja sopii kätevästi käytettäväksi tietokoneissa. Tämän standardin muotoilun tarkoituksena on parantaa viivakoodia koodaus tehokkuutta ja luotettavuutta.

Code128 on tiheä viivakoodi. Se käyttää kolmea versiota merkistöistä [A, B, C] sekä aloitusmerkkien, koodisarjan merkkien ja muunnosmerkkien valintaa eri tietotyypin ja pituuden mukaan. , valitse sopivin koodausmenetelmä. Tämä voi lyhentää viivakoodin pituutta ja parantaa koodaustehokkuutta. Lisäksi Code128 käyttää myös tarkistusmerkkejä ja terminaattoreita, jotka voivat lisätä viivakoodin luotettavuutta ja estää lukemisen tai lukematta jättämisen.

Code-128-viivakoodia käytetään laajasti yritysten sisäisessä hallinnassa, tuotantoprosesseissa ja logistiikan ohjausjärjestelmissä. Sillä on monia sovellusskenaarioita, pääasiassa kuljetus-, logistiikka-, vaatetus-, elintarvike-, lääke- ja lääketieteen aloilla. laitteet.

 
 
 
 

Tekijänoikeus(C)  EasierSoft Ltd.  2005-2024

 

Tekninen Tuki

autobaup@aol.com    cs@easiersoft.com

 

 

D-U-N-S: 554420014