Sitio mirall    Programari    Contacte    Baixa    Comprar    FAQ    Coneixement del codi de barres

Free Online Bulk Barcode Generator - Output to Png Image Files - Print Barcodes to A4 or Label Paper

Generador de codis de barres per lots gratuït en línia

Valor del codi de barres:   Barcode Data / Number

Podeu introduir d'1 a 100 línies

Es pot copiar d'Excel a aquí

Up to 100 rows

You can copy data from Excel

Tipus de codi de barres:   Barcode Type

    Quin tipus de codi de barres hi ha?

Mida del codi de barres:   Barcode Size

 /   amplada/alçada   

Text sota el codi de barres:   Show Text Under Barcode

Sí   No   

Extensió d'amplada del codi de barres:   Stretch Barcode Width

Sí   No   

Mida del tipus de lletra:   Font Name / Size

 / 

Configuració de sortida:   Output to Images / Printing Setup

Genera una imatge de codi de barres  Imprimeix en paper A4  Imprimeix en paper d'etiquetes  

Marge esquerre      Marge superior   Left / Top Margin

Opció d'impressió directa

Introduïu les línies 1 a 16 i imprimiu el codi de barres 2*8 en paper A4.

Introduïu d'1 a 100 línies per imprimir el codi de barres en rotllo de paper d'etiquetes.

For directly

printing

Enter 1-16 rows data to print 2X8=16 barcodes to A4 paper.

Enter 1-100 rows data to print to label Paper.

   Submit To Generate Barcodes

Si l'opció d'impressió està seleccionada:

Feu clic en aquest botó, el programa obrirà una pàgina d'impressió i, a continuació, feu clic al menú d'impressió del navegador per començar a imprimir.

 

Recommended by CNET: Desktop version of free barcode software – Offline use, More powerful

Recomanat: versió d'escriptori del programari de codi de barres gratuït

Ús fora de línia, funcions més potents

https://Free-barcode.com

Aquest programari de codi de barres té tres versions

Versió estàndard:           Descàrrega gratuïta

1. Impressió per lots d'etiquetes de codi de barres senzilles amb dades d'Excel.

2. Pot imprimir a impressores làser o d'injecció de tinta normals, o a impressores professionals d'etiquetes de codi de barres.

3. No cal dissenyar etiquetes, només una configuració senzilla, podeu imprimir etiquetes de codi de barres directament.

Versió professional:           Descàrrega gratuïta

1. De manera similar a la versió estàndard, es poden imprimir etiquetes més complexes.

2. Admet gairebé tots els tipus de codi de barres (1D2D).

3. Es pot executar a través de la línia d'ordres de DOS i també es pot utilitzar amb altres programes per imprimir etiquetes de codi de barres.

Versió del disseny de l'etiqueta:           Descàrrega gratuïta

1. S'utilitza per dissenyar i imprimir per lots etiquetes de codi de barres complexes

2. Cada etiqueta pot contenir diversos codis de barres, diversos conjunts de text, patrons i línies

3. Introduïu les dades del codi de barres als formularis de diverses maneres eficients per minimitzar la vostra càrrega de treball.

Resum:

1. Aquest programari té una versió gratuïta permanent i una versió completa.

2. La versió gratuïta pot satisfer les necessitats de la majoria dels usuaris.

3. Podeu provar la funcionalitat de la versió completa a la versió gratuïta.

4. Us recomanem que baixeu primer la versió gratuïta.

Baixa la versió gratuïta del programari de codi de barres

Passos detallats sobre com utilitzar aquest programari de codi de barres

https://free-barcode.com/HowtoMakeBarcode.asp

 
 

La tecnologia de codi de barres i el seu historial de desenvolupament     

Més coneixement del codi de barres

Quines organitzacions són EAN, UCC i GS1?

EAN, UCC i GS1 són totes organitzacions de codificació de productes bàsics.

EAN és l'Associació Europea de Numeració de Productes, UCC és el Comitè de Codi Uniforme dels Estats Units, GS1 és l'Organització Global de Codificació de Productes i és el nou nom després de la fusió d'EAN i UCC.

EAN i UCC han desenvolupat un conjunt d'estàndards per utilitzar codis numèrics per identificar béns, serveis, actius i ubicacions. Aquests codis es poden representar amb símbols de codis de barres per facilitar la lectura electrònica necessària per als processos empresarials.

El codi de barres GS1-128 és el nou nom del codi de barres UCC/EAN-128, que és un subconjunt del conjunt de caràcters Code-128 i compleix amb l'estàndard internacional de GS1.

UPC i EAN són codis de productes bàsics al sistema GS1. La UPC s'utilitza principalment als Estats Units i al Canadà, i l'EAN s'utilitza principalment a altres països i regions, però es poden convertir entre si.

Sobre el codi de barres EAN-13

EAN-13 és l'abreviatura del número d'article europeu, un protocol i un estàndard de codi de barres utilitzat en supermercats i altres indústries minoristes.

EAN-13 s'estableix sobre la base de l'estàndard UPC-A establert pels Estats Units. El codi de barres EAN-13 té un codi de país/regió més que el codi de barres UPC-A per satisfer les necessitats. d'aplicacions internacionals. El codi de barres UPC-A és un símbol de codi de barres que s'utilitza només als Estats Units i al Canadà (Uniform Code Council) l'any 1973 des de 1974. Va ser el primer sistema de codi de barres utilitzat per a l'assentament de productes als supermercats.

EAN-13 consta d'un codi de prefix, codi d'identificació del fabricant, codi de producte i codi de verificació, un total de 13 dígits. La seva codificació segueix el principi d'unicitat i pot garantir que no es repeteixi a tot el món.

EAN International, anomenada EAN, és una organització internacional sense ànim de lucre fundada el 1977 i amb seu a Brussel·les, Bèlgica. El seu propòsit és formular i millorar el codi de barres de productes bàsics globalment. El sistema de codis de barres ofereix serveis de valor afegit per optimitzar la gestió de la cadena de subministrament empresarial. Les seves organitzacions membres es troben arreu del món.

Els codis de barres EAN-13 s'utilitzen principalment en supermercats i altres indústries minoristes.

Quina diferència hi ha entre el codi de barres EAN-13 i el codi de barres UPC-A?

El codi de barres EAN-13 té un codi de país/regió més que el codi de barres UPC-A. De fet, el codi de barres UPC-A es pot considerar un cas especial del codi de barres EAN-13, és a dir, el primer dígit és. Codi de barres EAN-13 establert a 0.

El codi de barres EAN-13 està desenvolupat pel Centre Internacional de Numeració d'Articles i s'utilitza universalment. La longitud del codi és de 13 dígits i els dos primers dígits indiquen el codi de país o regió.

El codi de barres UPC-A és produït pel Comitè de Codi Uniforme dels Estats Units i s'utilitza principalment als Estats Units i al Canadà. La longitud del codi és de 12 dígits i el primer dígit indica el codi numèric del sistema.

El codi de barres EAN-13 i el codi de barres UPC-A tenen la mateixa estructura i mètode de verificació i un aspecte similar.

El codi de barres EAN-13 és un superconjunt del codi de barres UPC-A i és compatible amb el codi de barres UPC-A.

Si tinc un codi UPC, encara he de sol·licitar un EAN?

No es requereix tant UPC com EAN poden identificar béns. Tot i que el primer és originari dels Estats Units, forma part del sistema global GS1, de manera que si registreu la UPC sota l'organització GS1, es pot utilitzar globalment. . Si necessiteu imprimir un codi de barres EAN de 13 dígits, podeu afegir el número 0 davant del codi UPC.

Els codis de barres UPC-A es poden convertir en codis de barres EAN-13 anteposant 0. Per exemple, el codi de barres EAN-13 corresponent per al codi de barres UPC-A (012345678905) és (0012345678905). Codis de barres UPC-A.

Sobre el codi de barres UPC-A

UPC-A és un símbol de codi de barres que s'utilitza per fer el seguiment dels articles a les botigues i només s'utilitza als Estats Units i al Canadà. Consta de 12 dígits i cada article té un codi únic.

Va ser formulat pel Uniform Code Council als Estats Units l'any 1973, desenvolupat conjuntament amb IBM i s'utilitza des de 1974. És el primer sistema de codi de barres utilitzat per a la liquidació de productes als supermercats s'escaneja un codi de barres UPC-A al taulell de caixa d'un supermercat Troys Marsh.

La raó per la qual s'utilitza el codi de barres UPC-A als supermercats és que pot identificar de manera ràpida, precisa i còmoda la informació del producte, com ara el preu, l'inventari, el volum de vendes, etc.

UPC-A codi de barres consta de 12 dígits, dels quals els primers 6 dígits representen el codi del fabricant, els últims 5 dígits representen el codi del producte i l'últim dígit és el dígit de verificació cal escanejar el codi de barres al taulell de caixa del supermercat, podeu obtenir ràpidament informació sobre el preu del producte i l'inventari, millorant considerablement l'eficiència del treball dels venedors del supermercat.

El codi de barres UPC-A s'utilitza principalment als mercats dels Estats Units i el Canadà, mentre que altres països i regions utilitzen codis de barres EAN-13. La diferència entre ells és que el codi de barres EAN-13 té un codi de país més.

Sobre el codi de barres Code-128

El codi de barres Code-128 va ser desenvolupat per COMPUTER IDENTICS el 1981. És un codi de barres alfanumèric continu de longitud variable.

Codi-128 consta d'una àrea en blanc, una marca d'inici, una àrea de dades, un caràcter de verificació i un terminador. Té tres subconjunts, a saber, A, B i C, que poden representar diferents conjunts de caràcters. També es pot utilitzar per aconseguir una codificació multinivell mitjançant la selecció de caràcters inicials, caràcters de conjunt de codis i caràcters de conversió.

Pot codificar els 128 caràcters de codi ASCII, inclosos números, lletres, símbols i caràcters de control, de manera que pot representar tots els caràcters del teclat de l'ordinador.

Pot aconseguir una representació de dades d'alta densitat i eficient mitjançant la codificació de diversos nivells, i es pot utilitzar per a la identificació automàtica en qualsevol sistema de gestió.

És compatible amb el sistema EAN/UCC i s'utilitza per representar la informació de la unitat d'emmagatzematge i transport o unitat logística de la mercaderia. En aquest cas, s'anomena GS1-128.

Code-128 va ser desenvolupat per Computer Identics Corporation (EUA) l'any 1981. Pot representar els 128 caràcters de codi ASCII i és adequat per a una aplicació còmoda en ordinadors. El propòsit de formular aquest estàndard és millorar eficiència i fiabilitat de la codificació de codis de barres.

Codi128 és un codi de barres d'alta densitat que utilitza tres versions de conjunts de caràcters (A, B, C) i la selecció de caràcters inicials, caràcters de conjunt de codis i caràcters de conversió, segons diferents tipus i longitud de dades. triar el mètode de codificació més adequat. Això pot reduir la longitud del codi de barres i millorar l'eficiència de la codificació.

Codi-128 s'utilitza àmpliament en la gestió interna d'empreses, processos de producció i sistemes de control logístic. Té molts escenaris d'aplicació, principalment en indústries com el transport, la logística, la confecció, l'alimentació, la indústria farmacèutica i la medicina. equipament.

Sobre el codi QR

QR-Code va ser inventat l'any 1994 per un equip liderat per Masahiro Harada de l'empresa japonesa Denso Wave, basat en el codi de barres utilitzat originalment per marcar peces d'automòbils. És un codi de barres de matriu bidimensional que pot fer servir múltiples .

El codi QR té els següents avantatges en comparació amb el codi de barres unidimensional:

El codi QR pot emmagatzemar més informació perquè utilitza una matriu quadrada bidimensional en lloc de línies unidimensionals. Els codis de barres unidimensionals normalment només poden emmagatzemar desenes de caràcters, mentre que el codi QR pot emmagatzemar diversos milers de caràcters. .

El codi QR pot representar més tipus de dades, com ara números, lletres, caràcters binaris, xinesos, etc. Els codis de barres unidimensionals normalment només poden representar números o lletres.

El codi QR es pot escanejar i reconèixer més ràpidament perquè té quatre marques de posicionament i es pot escanejar des de qualsevol angle. Normalment, els codis de barres unidimensionals s'han d'escanejar des d'una direcció específica.

El codi QR és més resistent a danys i interferències perquè té capacitats de correcció d'errors que poden recuperar dades parcialment perdudes o borroses. Els codis de barres unidimensionals generalment no tenen aquestes capacitats.

La diferència entre els codis de barres 2D i els codis de barres 1D rau principalment en el mètode de codificació i la capacitat d'informació dels codis de barres 2D utilitzen una matriu quadrada bidimensional, que pot emmagatzemar més informació i representar més tipus de dades les línies unidimensionals només poden emmagatzemar una petita quantitat d'informació i només poden representar números o lletres. Hi ha altres diferències entre els codis de barres bidimensionals i els codis de barres unidimensionals, com ara la velocitat d'escaneig, les capacitats de correcció d'errors, la compatibilitat, etc.

QR-Code no és l'únic codi de barres 2D segons el principi, els codis de barres 2D es poden dividir en dues categories: els tipus de codis de barres 2D comuns són: Data Matrix, MaxiCode, Aztec, QR-Code , PDF417, Vericode, Ultracode, Code 49, Code 16K, etc., tenen diferents aplicacions en diferents camps.

El codi de barres bidimensional desenvolupat a partir del codi de barres unidimensional té avantatges amb els quals el codi de barres unidimensional no es pot comparar com a fitxer de dades portàtil, tot i que encara està en la seva infància el mercat en constant millora Impulsat per l'economia i la tecnologia de la informació en ràpid desenvolupament, juntament amb les característiques úniques dels codis de barres 2D, la demanda de la nova tecnologia de codis de barres 2D augmenta dia a dia.

 
 
 
 

Dret d'autor(C)  EasierSoft Ltd.  2005-2024

 

Suport tècnic

autobaup@aol.com    cs@easiersoft.com

 

 

D-U-N-S: 554420014